Vi tackar våra sponsorer! Rekommenderar varmt att du tassar in på deras hemsidor!


Som medlem i klubben har du 10 % rabatt på böcker och onlinekurser! Klickerförlagets utbud är definitivt väl värt att sniffa lite närmare på. Här kan du kursa när det passar dig och hunden bäst! Tassa in på hemsidan och uppge koden pudel_DW2H så får du rabatten. Stort tack till Klickerförlaget! …

Hos EVG har du som medlem i Svenska klubben för flerfärgade pudlar 20% rabatt på gentester. Skicka in ett foto på ditt medlemskort, så får du rabatt på dina framtida köp!

 Inför klubbens bildande skänkte 4dogs 5000:- vilket självklart innebar ett välkommet tillskott till kassan. Tack för att ni trodde på de flerfärgade pudlarna!


På 4dogs hemsida hittar du det mesta för pälsvård, utställning, promenad, aktivitet, valptillbehör och en mängd bekväma bäddar i alla upptänkliga varianter. Väl värt ett besök!

 4Dogs antiplackborste - om matte själv får välja. J

Om du uppger att du är medlem och lämnar koden MULTIFLUFF får du 10 % rabatt hos Hundvardag.
Hundvardag drivs av Susanna Larsdotter som erbjuder massor av intressanta onlinekurser och utmaningar - med inriktning på exempelvis koppelkompetens, friskvård, problemlösning och hundmöten.
Dessutom är Susanna en grymt duktig formgivare som kan hjälpa dig med det mesta från logga till hemsida!

En annan sponsor är Förlaget Eget Bevåg, även här är det 10 % rabatt som gäller. Utöver att medlemmarna erbjuds billigare böcker med aktiveringstips skänker förlaget priser till klubbens tävlingar och pudelpromenader.Vidare har Hundhäxan ett spännande utbud av online-tjänster för dig som är nyfiken på Doga, en hundmodifierad version av yoga. Intuitivt hundägarskap och att fördjupa kontakten på ett sätt som många nutidsmänniskor förlorat är annat som du kan hitta hos Therese Lomner. Hon lämnar samma rabatt som övriga företag, 10 %.

 


 Ännu ett kanonerbjudande till våra medlemmar!

10% på vårt sortiment, på allt utom Metizobäddar, MetizoCushion, Metizo Spårsele och Metizo runda långlinor 10m och 15m.

Metizoselen är för dragiga, ofokuserade hundar och vi är många instruktörer som gärna rekommenderar den. Många färger att välja mellan!

Man beställer via mail på info@metizodezign.se och skriver i ämnesraden Pudel24, så får man 10% rabatt.

Betalning sker via swish till 0761-664596, produkten/produkterna skickas när betalningen kommit in.

Erbjudandet gäller under maj 2024.